Het is geen geheim dat er op verschillende plaatsen op het internet al dan niet gratis bingo gespeeld kan worden. Wie al heel wat ervaring heeft opgedaan op het vlak van bingo zal er misschien geen grote uitdaging meer in zien. Wat kan je dan nog doen om het toch allemaal nog een beetje spannender te maken? Je kan er bijvoorbeeld eens over nadenken om voor echt geld te spelen. Verschillende online aanbieders van bingo maken het mogelijk om zowel gratis als voor echt geld te spelen. Hou er wel rekening mee dat je, wanneer je voor echt geld speelt ook echt geld zult moeten inzetten. Maar hoe kan je nu je saldo op een dergelijke website gaan opwaarderen? We vertellen je er in dit artikel graag meer over.

Klik hier voor een gratis bingo bonus van 5 euro

Bingo opwaarderen

Bingo met gsm opwaarderen is voor veel mensen die bingo op het internet spelen de favoriete manier van betalen. Het is snel, veilig en je dient geen bankgegevens op te geven. Deze laatste dien je natuurlijk wel op te geven wanneer je graag het gewonnen saldo op je rekening ziet verschijnen. Daarnaast is bingo met gsm opwaarderen mogelijk voor zeer uiteenlopende bedragen die gewoon aan het einde van de maand op je factuur terug te vinden zijn. Let er alleen voor op dat je de factuur wel nog kan betalen en dus niet gaat overdrijven. Alleen op die manier blijft het spelen van bingo ook echt leuk en kan je er met een beetje geluk nog een aardige euro uithalen ook!

Klik hier om bingo te spelen en met je gsm op te waarderen

Waarom met gsm?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan bingo met gsm opwaarderen. In eerste instantie is het zeer eenvoudig. Je gaat op de bingosite in kwestie op zoek naar de pagina “bingo met gsm opwaarderen”, je geeft je gegevens in (meestal onder de vorm van naam, telefoonnummer en natuurlijk ook het gewenste bedrag) en je kunt een sms laten versturen. Wanneer je deze sms hebt bevestigd wordt het geld bijgeschreven op jou saldo. Anderzijds is het natuurlijk ook zo dat er de mogelijkheid wordt geboden om gewoon naar een bepaald telefoonnummer te bellen. Je dient ook hier echter vooraf eerst aan te geven welk bedrag je toe wil voegen aan je saldo. Vervolgens zal er je gevraagd worden om een telefoonnummer te bellen en gedurende enkele minuten aan de lijn te blijven. Van zodra het bedrag werd bereikt zal de lijn worden verbroken en het geld aan je saldo worden toegevoegd.

Stort geld en krijg 200% tot 100 euro bonus op je eerste storting!

Kan iedereen bingo met gsm opwaarderen?

De vraag welke iedereen zich natuurlijk meteen stelt is of het voor iedereen mogelijk is om bingo met de gsm op de waarderen. Het antwoord op deze vraag is in principe vrij eenvoudig. Iedereen die beschikt over een telefoonabonnement en / of een prepaid kaart heeft de mogelijkheid om zijn saldo op een bingosite met de gsm op te waarderen. Hou er wel rekening mee dat er misschien extra kosten aangerekend worden wanneer er bijvoorbeeld een sms naar een telefoonnummer in een ander land dient te worden gestuurd dan waar de website zich in eerste instantie op richt. Zo kan het gebeuren dat je op een Engels telefoonnummer te maken krijgt met kosten omdat het een website betreft. In de meeste gevallen kan je deze kosten terugvinden op de bingosite in kwestie. Het is natuurlijk wel ook zo dat er eveneens internationale websites bestaan die daarop voorzien zijn en geen extra kosten in rekening brengen. In de meeste gevallen worden de kosten ook gecompenseerd door je een bepaalde bonus toe te kennen wanneer je voor de eerste keer gaat spelen.

Veiligheid

Op de meeste bingosites worden verschillende betalingsmogelijkheden aangeboden. In zowat alle gevallen verlopen deze betalingen via een veilige verbinding zodat er maar weinig kans bestaat dat de verkeerde mensen jou gegevens in handen krijgen. In de praktijk blijft het echter nog steeds een bescheiden risico om een betaling uit te voeren met bijvoorbeeld een credit card. Hoe we het ook draaien of keren, deze gegevens worden opgeslagen in een database en alle gegevens die worden opgeslagen kunnen enig sinds aangewend worden door bijvoorbeeld hackers. Op dat vlak is bingo met gsm opwaarderen zeker en vast een veiligere oplossing. Iedere transactie dient namelijk te worden bevestigd en verschijnt op je maandelijkse afrekening van uw telefoonabonnement. Zo weet je altijd precies wat je hebt moeten betalen en wanneer het werd betaald. Bingo met gsm opwaarderen is dus zonder enige twijfel zeer veilig.

Bezoek de website