Bingo voor echt geld spelen, dat is mogelijk bij de multiplayer aanbieder Bingocams. Daarom is deze aanbieder van het mooie online bingospel ook echt een aanrader van onze kant om het spelen voor geld te beginnen. Niet alleen omdat het er altijd heel erg gezellig is, maar je kunt het bingo geld ook nog eens heel erg makkelijk opwaarderen. Zo is er voor elke wens wel een opwaardeer mogelijkheid. Je kunt er voor kiezen om te bellen, zo kan je dus met kleinere bedragen opwaarderen. Dat is dus vooral handig als je een kleinere bingo speler bent, maar niet echt handig voor grotere bingo spelers. Je zou dan immers heel veel tijd kwijt zijn wanneer je bingo voor echt geld wil gaan spelen met een hoger bingo saldo.

Meld je aan bij Bingocams

Eerste keer geld storten

Wanneer je de bingo voor het eerst met echt geld gaan spelen dat ligt er een bonus op je te wachten. Deze bonus kent een maximale hoogte van 250 euro en zal 500% van je gestorte bedrag zijn. Wil je het maximale uit deze bonus halen dan moet je dus 50 euro storten. Na deze storting wordt gelijk de maximale bonus (250 euro) op je bonusmeter bijgeschreven en je gestorte bedrag wordt aan je saldometer toegevoegd. Als je de bingo bonus 6 maal hebt ingezet dan wordt deze naar de saldometer verplaatst en kan je deze zelfs uitbetalen!

speel bingo

Verder stortingsbonussen

Wanneer je de eerste stortingsbonus verbruikt hebt krijg je nog meer kansen om de voordelen van Bingocams te benutten. Zo kan je ook gebruik maken van bonus codes welke je geregeld via de mail krijgt toegestuurd. Hiermee kan je wederom met een bonus opwaarderen. Deze bonus bedraagt normaliter een percentage tussen de 50% tot 100%.

Beginnen met bingo voor echt geld? Meld je hier aan.