live online bingo voor geld
bingocams logoIs online bingo spelen wel net zo gezellig als in het café of op de camping? Nou en of! Op Bingocams kun je online bingo spelen tegen mensen die je ook echt live ziet en hoort. Er is altijd een leuke live moderator om er een echte bingobelevenis van te maken. Zet je favoriete hapje en drankje maar klaar, log in op Bingocams en je bent van de partij voor een gezellig en spannend bingospelletje wanneer je maar wilt.

Meld je nu aan bij Bingocams

Wat is Bingocams?

Bingocams kun je zien als een online bingozaal. Je ziet en hoort de andere deelnemers ook, net als in het echt. De anderen kunnen jou ook zien en horen, als je tenminste je webcam aan hebt. Dit hoeft overigens niet als je dat niet wilt. Je kunt kiezen uit verschillende online zalen, bingorooms genoemd. In zo´n bingoroom speel je live, ontmoet je nieuwe mensen èn maak je kans op mooie geldprijzen. Er zijn speciale toernooien, jackpots, webcam chats en privéchats om je nieuwe vrienden beter te leren kennen. Bingocams is dus live spelen, winnen en ontmoeten, maar dan zonder dat je er de deur voor uit hoeft

bij bingocams heb je de keuze uit een groot aantal bingorooms

Hoe begin ik?

bij bingocams begin je met een 5 euro gratis speelgeldEerst open je een account. Hier vul je een zelf te kiezen gebruikersnaam in, je wachtwoord, e-mailadres en geboortedatum, dan vink je aan dat je de algemene voorwaarden accepteert en dan kun je beginnen. Je krijgt meteen 5 euro gratis speelgeld! En nee, je hoeft gelukkig niets te downloaden.

Krijg ook 5 euro gratis speelgeld, maak hier je account aan!

Hoe werkt het?

Als je bent ingelogd in je account, kies je in welke bingoroom je wilt meedoen. Er is een ´room selector´ die je informatie geeft over de verschillende bingorooms. Die informatie vertelt je altijd precies hoeveel mensen er in de bingoroom zijn en hoeveel een kaart kost. De knoppen op het menu zijn altijd voorzien van tekst die je vertellen wat alles betekent. Als je het na een tijdje allemaal wel weet, kun je dit uitzetten. Je kunt je webcam aanzetten, maar dit hoeft niet.

Spelen

beginnen met spelen door bingokaarten te kopen bij bingocamsEenmaal in de bingoroom kun je nieuwe kaarten kopen voor de volgende ronde. Links bovenaan onder ´cards´ zie je hoe. De nieuwe spelronde begint als de teller op nul staat. De ballen verschijnen boven in je scherm. De ballen van jouw kaart die getrokken worden, staan meteen gemarkeerd.

Winnen

bingoprijzen winnen bij bingocamsBen je de eerste met een volle horizontale lijn, dan win je de prijs voor een ´One Line´. De prijs voor een ´Two Lines´ is natuurlijk voor de eerste met twee volle horizontale lijnen. Heb je als eerste alle nummers op een kaart? Dan win je de ´Full House´ prijs. Na een ´Full House´ is het bingospelletje afgelopen en kan de nieuwe ronde beginnen. Gewonnen prijzen worden automatisch aan je account toegevoegd. Daar hoef je verder niets meer aan te doen.

Wil je de bingo ook graag winnen? Probeer het nu gratis uit!

Jackpot
meespelen voor de bigbang jackpot van bingocamsHeb je binnen 40 getrokken ballen een ´Full House´? Dan heb je de Jackpot te pakken! Een ´Full House´ binnen 32 getrokken ballen is zelfs goed voor de Bingocams BigBang oplopende Jackpot! Deze Bingocams BigBang Jackpot begint met € 1.000, – en loopt dan alleen nog maar op tot een Big Bang!

Te winnen jackpots bij Bingocams

  • Gegarandeerde jackpots
  • Progressieve jackpots
  • Roomjackpots
  • Toernooi en evenement jackpots
Tip

Met de sorteerfunctie in het menu worden de kaarten waar je mee speelt automatisch zo gesorteerd dat de kaarten met de beste winkansen het meest in het oog springen.

speel bingo

Veilig kaarten kopen

Bingocams vindt dat bingo spelen altijd leuk moet blijven. Je kunt daarom makkelijk en vooral veilig je tegoed opwaarderen. De betaalomgeving is streng beveiligd. Wanneer je een storting hebt uitgevoerd dan kan je met dit saldo bingokaarten kopen. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om gratis bingo te spelen.

Welke spellen?

bingospellen in de lobby van bingocamsJe kunt kiezen uit 90-ballen bingo en 75-ballen bingo. De 90-ballen bingo is het meest gespeelde spel en heeft drie winkansen. Bij 75-ballen bingo kun je kiezen uit `Pattern Bingo´ en ´5 Line Bingo´.

Aanwezige bingokamers

  • Gegarandeerde jackpot kamers
  • Gratis bingokamers
  • Reguliere 90 ballen bingokamers
  • Reguliere 75 ballen bingokamers
  • Reguliere 75 ballen patroon bingokamers
  • Toernooi en evenement kamers
Eerlijk spel

eerlijk spel door RNG certificaat van bingocamsAlleen eerlijk spel is een leuk spel. Dat is het idee achter Bingocams. De Flash toepassing maakt gebruik van de meest geavanceerde beveiligingssoftware en een RNG. Dit betekent ´Random Number Generator´. Hiermee weet je zeker dat de nummers echt volstrekt willekeurig getrokken worden, zonder dat wie dan ook van tevoren kan weten welke nummers er getrokken gaan worden. Bovendien wordt elk spel regelmatig getest, om er zeker van te zijn dat het spel eerlijk blijft en de nummers echt willekeurig getrokken. Daarom komen de spelers ook steeds weer terug, al jaren lang.

Bezoek de website van Bingocams