Op Flabingo kan je gratis bingo spelen en een bonus winnen. Online bingo spelen wordt steeds populairder. Veel mensen vinden het erg leuk en gezellig om te doen. Als nieuwe speler krijg je namelijk een welkomstbonus van 5 euro om het uit te proberen. Zo kan je dus helemaal voor niets gratis bingo spelen en een bonus winnen. Met een gewonnen bonus kan je weer gratis bingo spelen en nog een bonus winnen

Klik hier voor een gratis bingo bonus van 5 euro

Registreren en account

Het spelen met gratis bingo geld waarmee je een bonus kunt winnen gaat heel makkelijk. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jezelf registreren bij Flabingo. Dat kan door heel eenvoudig en snel op onze site. Zo maak je een persoonlijke account aan waar je weer geld op kan storten. Na je registratie ontvang je van Flabingo 5 euro op je account. Hier kan je dan weer een spel gratis bingo mee spelen en nog een bonus ontvangen. Verder verdubbelt Flabingo je eerste storting boven of gelijk aan de 10 euro tot maximaal 100 euro. Zo kan je dus ook weer bijna voor niets gratis bingo spelen, waarmee je kans maakt op een bonus. Met het geld dat je op je account hebt gestort, kan je bingokaartjes kopen. Eventuele winsten die je hebt behaald met kienen of een van de vele andere leuke spelletjes, kunnen wij op verzoek weer op je rekening terugstorten. Met de behaalde winsten kan je weer bijna voor niets gratis bingo spelen en een bonus winnen.

Meld je aan bij Flabingo en speel gezellig mee

Meteen inloggen

Met een account kan je altijd meteen inloggen op Flabingo en een bijna voor niets gratis bingo spelen en een bonus winnen. Tevens maak je kans op de jackpot van 10.000 euro. Denk je eens in dat je deze jackpot wint…. met dat geld zou je lekker op vakantie kunnen gaan, een nieuwe flatscreen televisie kopen, flink gaan shoppen…. Verder is het een aanrader om het kopje nieuws op onze site goed in de gaten te houden. In dit nieuws vermelden wij onder meer de datums van nieuwe toernooien en ook kom je zo meer te weten over de nieuwste actief van Flabingo. Heb je al een account, dan kan je meteen inloggen en bingo spelen. Je maakt tevens kans op de jackpot van € 10.000, -. Houdt het kopje nieuws in de gaten om te weten wanneer er toernooien of andere acties zijn.

Voordelen van online bingo spelen

Het voordeel van online bingo spelen is, dat je jezelf niet helemaal hoeft op te doffen. Je kunt namelijk gewoon lekker thuisblijven en hoeft jezelf dus niet te houden aan een dresscode. En als roker kan je ook nog eens een sigaretje opsteken, want je bent in je eigen huis. Er is dus niemand die zich met je bemoeit of op je let. Bovendien is een van de online spellen spelen op Flabingo veel voordeliger dan een avondje uit gaan. Verder is het erg leuk dat je bij ons bijna gratis bingo speelt en een bonus verdient.

Onbeperkt chatten

Op Flabingo kan je als speler onbeperkt chatten met andere spelers. In de chatroom is een chatmoderator aanwezig die erop toeziet dat er geen ongeoorloofde taal wordt gebruikt. Ook houdt deze in de gaten of alle spelers in de chatroom niet minderjarig zijn. Geregeld worden er chatgames gespeeld op Flabingo. Deze worden ruim van tevoren op onze site aangekondigd. Ook wordt er een uitleg gestuurd als de chatgames beginnen. Bij Flabingo kan dus bijna voor niets gratis bingo spelen, een bonus winnen en ook nog eens gezellig chatten met de andere spelers.

Punten verdienen

In de chatrooms kan je een van de chatgames en sidegames spelen, waarmee je punten kan verdienen. Met deze punten kan je weer een leuk artikel uitzoeken in onze online winkel. Zo heb je de keuze uit een ruim assortiment van elektronica, computers, juwelen, accessoires en nog veel meer producten. Ook kan je ervoor kiezen om je punten in te ruilen voor een Flabingo betaalkaart met 10 euro. Met deze kaart kan je dan weer gratis bingo spelen en een bonus winnen. Verder kan je je punten inleveren voor een Flabingo Speelbonus van 10 euro. Ook hier kan je dan weer een gratis potje bingo spelen en een bonus winnen.