Een minder gebruikelijke vorm van het online bingo spelen is ook Paysafe card bingo. Je kunt dan voor echt geld beginnen te spelen door je paysafe kaart online te verzilveren. Dan kan je dus binnen de kortste keren het bingo voor geld beginnen te spelen. Het voordeel van deze optie is dat dit volledig anoniem is, hier komen we later nog op terug. Wellicht heb je nog nooit van deze kaarten gehoord, maar het is heel erg handig. Je kunt ze zelfs tijdens het winkelen kopen en dat maakt het heel gemakkelijk voor de meeste bingo spelers, want de meeste vrouwen die het bingospel in de multiplayer versie online spelen houden er ook wel van om gezellig te winkelen!

Anoniem

Vooral wanneer je anoniem wil blijven en je wilt niet online betalen dan is het een goede keuze om te beginnen met paysafe card bingo. Je hoeft hierbij geen online storting te doen en je kunt de betaling van de paysafe kaart gewoon met contant geld doen aangezien je die gewoon in de winkel kan kopen. Zo blijf je ook anoniem wat bankrekening betreft bij het storten. Wil je laten uit betalen dan kan je wel je gegevens gebruiken om op je bankrekening het gewonnen bedrag te storten, want hieraan zit verder geen risico aan verbonden. Aangezien ze alleen naar je bankrekening vragen kunnen ze alleen geld erop storten en geen geld eraf halen en kan er niets fout gaan tijdens de storting. Omdat je de code van de paysafe card kan gebruiken om je geld te verzilveren bij het bingospel hoef je geen zorgen te maken dat er tijdens het storten een fout optreed.

Makkelijk te kopen

Hoe je een paysafe card voor bingo kan kopen is helemaal niet zo moeilijk. Je kun hier de paysafe card verkooppunten bij jou in de buurt opzoeken. Zo kan je dus snel en eenvoudig kijken waar er bij jou in de buurt deze paysafe kaarten verkocht worden, zodat je snel en eenvoudig tijdens het winkelen een kaart kan kopen. Zo hoef je dus geen moment meer na te denken en kan je deze gewoon tijdens het shoppen meenemen. Hierdoor is het ook niet meer moeilijk om bingo voor geld te gaan spelen, want als je eenmaal je verkoop adres weet dan kan je er altijd tijdens het winkelen langs gaan en kan je snel pinnen of met contant geld betalen en je kan bij thuiskomst je bingotegoed bij bingolot snel en eenvoudig opwaarderen.