TrendieBingo is de nieuwste online bingosite op de markt. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een hippe en trendy site die garant staat voor uren speelplezier!

Spelmogelijkheden

Via TrendieBingo is het uiteraard mogelijk om diverse bingospellen te spelen, maar het is ook mogelijk om via deze website bijvoorbeeld op slotkasten te spelen of je geluk te beproeven op een van de roulettetafels. Zoals hierboven genoemd, is er de mogelijkheid tot chatten met medespelers. Wanneer je vragen hebt over een van de spellen zit er een helpdesk voor je klaar, welke je zo spoedig mogelijk per e-mail antwoord geeft op al je vragen.

Meld je aan bij TrendieBingo

Soorten bingo

Op deze site worden verschillende bingospellen aangeboden. Je kan je soms al weken van te voren inschrijven voor grote toernooien, maar ook op dagelijkse basis kun je diverse bingospellen spelen. Het speltype varieert. Zo heb je spellen met variabele lijnprijzen, één lijn, twee lijnen, een full house en ook wordt gespeeld met verschillende jackpot principes. Een bingospel wordt van origine gespeeld met 75 ballen. Het is echter ook mogelijk om te kienen. Dit is volgens het principe van het bingospel, maar dan met 90 ballen.

Bonussen en member programma’s

Als je je inschrijft op TrendieBingo krijg je gegarandeerd een welkomstbonus van € 5,-. Hiervoor hoef je dus nog geen geld op je account te storten. Wanneer je enthousiast bent en besluit zelf geld op je account te storten, wordt dit bedrag de eerste keer zelfs verdubbeld. Wanneer je dus de eerste keer bijvoorbeeld € 40,- stort, ontvang je € 80,- op je account. Verder zijn er nog verschillende programma’s voor trouwe members, waardoor je dan weer regelmatig leuke extra’s ontvangt.

Bezoek TrendieBingo

Betalingsmogelijkheden
Je kan op meerdere manieren geld op je account storten. Met je eerst storting krijg je zelfs een mooie stortingsbonus. Blijf je langer bij TrendieBingo dan krijg je ook nog eens geregeld bonuscodes om je tegoed met een mooie bonus te kunnen opwaarderen.

Inschrijven

Inschrijven is heel eenvoudig. Onder het kopje ‘Join now’ op de website vul je je persoonlijke gegevens in, je account wordt aangemaakt en je krijgt automatisch je welkomstbonus van € 5,- gestort. Het is belangrijk dat je een geldig e-mailadres invoert, omdat je via je e-mail vaak codes krijgt toegestuurd voor diverse extra’s.

TrendieBingo wenst je veel geluk en speelplezier!

Schrijf je hier in